Lisätietoa Crema Cateringistä ja
henkilöistä sen takana

 

Crema Catering on kahden iloisen ja ahkeran naisyrittäjän nuorekas catering- ja juhlapalveluyritys. Crema Catering on perustettu vuonna 2010. Yrittäjillä on takanaan vuosien kokemus ravintola- ja kahvila-alalta. Intohimomme ruokaan sekä aito, välittävä palveluasenteemme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Tilaisuuksien visuaalinen puoli on meille myös hyvin tärkeää. Huolella suunnitellut koristeet, servietit, kukat ja teemaan sopiva värimaailma viimeistelevät tilaisuuden.

Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuden kuin tilaisuuden toiveidesi mukaan! Järjestät sitten illanistujaiset kotona tai isommat juhlat koko suvulle, olemme tukenasi ammattitaidolla. Yrityksille toimitamme esimerkiksi kokoustarjottavia, järjestämme edustustilaisuuksia sekä virkistysiltoja. Voit tilata erilaisiin tilaisuuksiin esimerkiksi ruoan toimitettuna tai voimme hoitaa koko tilaisuuden suunnittelusta jälkisiivoukseen. Hoidamme halutessasi myös astiavuokrauksen, koristelun, kukat ja muut tilaisuuteen liittyvät yksityiskohdat puolestasi.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita!

Jenna & Jenni